Güncel ek yerleştime _02.07.2024

Değerli Öğrencilerimiz,

2023 ve 2024 Proje Dönemi (2024-2025 Akademik Yılı) hibeli ek yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. Üniversitemize tahsis edilen bütçe doğrultusunda 80 öğrencimize daha hibe çıkmıştır. Kabul hibesiz ve yedek yerleşen öğrencilerden en yüksek puandan başlanarak yerleştirme işlemi yapılmıştır. Yerleşemeyen yedekler kotenjan kalmadığı için yerleşemememiştir. Bir önceki sonuç duyurumuzda Kabul hibesiz öğrenciler zaten yerleştirildiğinden  karşı okullara başvurudaki tercih ettikleri döneme göre bildirimleri yapılmıştır. Bu sebeple güz ve baharda hareketliliklerine başlayabileceklerdir. Ancak yedek öğrenciler şimdi yerleştirildikleri okullara yeni bildirileceğinden hareketlilik bahar döneminde gerçekleştirilecektir. Yani, yedekten yerleşen öğrenciler sadece bahar döneminde hareketliliğe katılabilecektir.

ÖNEMLİ NOT!!! Faaliyete daha önceden hibesiz olarak katılma hakkı kazanıp, durumu hibeli şeklinde değişen öğrencilerden ofisimize gelip sözleşme imzalayanların, sözleşmelerini hibeli olacak şekilde tekrar yenilemeleri gerekmektedir. İlgili öğrenciler Ofisimize gelip ıslak imzalı olarak bu sözleşmeyi imzalayabilirler. Aksi takdirde hibeleri yatırılmayacaktır.

Proje Dönemi 31.07.2025’te bitecek olup hibelendirmeler bu tarihe kadar yapılacaktır.

Sonuçlarda oluşabilecek maddi hatalara karşı itirazlar 02.07.2024 saat 12.00 – 08.07.2024 saat 16.00 arasında başvuru yaptığınız mail adresi üzerinden mail ile alınacaktır.

İtirazların akabinde nihai liste tekrar yayınlanacaktır.

Sonuçlar için aşağıdaki linke tıklayın.

Güncel ek yerleştime

Saygılarımızla.

AB EĞİTİM PROGRAMLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ.